Esdeveniments5è Saló del Videojoc i Internet


Els dies 28 de febrer, 1 i 2 de març s’ha celebrat la cinquena edició d’aquest saló dedicat a l’oci electrònic i a la fibra òptica. Un esdeveniment que ha tingut lloc a la Sala Prat del Roure de les Escaldes i Engordany i que es realitza amb la col·laboració del Comú escaldenc.

El leitmotiv d’aquesta edició ha estat “Juga fent esport”; s’han ampliat els punts de joc, els tornejos presencials i els jocs de simulació esportius.

En els tornejos, hi han participat 890 joves i durant els tres dies han assistit al saló més de 6.000 persones.

Més informació a www.salodelvideojoc.comConferència de Julio Maldini i Antonio Daimiel


El dia 21 de gener ha tingut lloc una conferència entrevista als periodistes esportius de Canal + de reconegut prestigi, Julio Maldonado “Maldini” i Antonio Daimiel.

L’objectiu de l’acció ha estat posar en valor la qualitat de la programació esportiva de Canal +.

L’acte ha tingut lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.Primer Fòrum d’Empresa Andorra Telecom


El 18 de juny s’ha celebrat al Centre de Congressos d’Andorra la Vella aquest primer fòrum en els àmbits de la seguretat i el frau i de les vendes. L’alt nivell dels ponents convidats a la jornada va permetre assolir una molt bona assistència de representants d’empreses del país.Primera First Lego League Andorra Telecom


Una de les col·laboracions que s’han dut a terme després de la signatura d’un conveni de col·laboració amb el Ministeri d’Educació ha estat la participació d’alumnes del sistema educatiu andorrà en la competició internacional: Micro First Lego League.

Aquesta prova de robòtica està relacionada amb la tecnologia. Juntament amb el Ministeri d’Educació s’ha desenvolupat una prova pilot en una primera edició, que ha tingut la participació de 72 alumnes de les escoles de Santa Coloma, Encamp i Ordino. Els tres equips més ben classificats a la final andorrana participen en una de les finals catalanes (Vic) que es disputa durant el mes de febrer del 2015.Visites d’escoles


Com ja és habitual, alumnes de diferents sistemes educatius ens visiten per conèixer de més a prop quins són els perfils d’estudiants que necessita Andorra Telecom.

Durant el 2014 ens han visitat alumnes de les escoles del sistema andorrà d’Ordino i Santa Coloma i del sistema francès del Lycée Comte de Foix.